CNC Sorvaus
CNC sorvaus on yksi palveluistamme ja tarjoamme asiakkaillemme tehokasta alihankkintaa cnc sorvaukseen - tai voimme myös valmistaa lyhempiä sarjoja. Tältä sivulta löydät oleelliset tiedot liittyen cnc-sorvaukseen sekä siihen liittyviin palveluihimme.

Metallipaja tarjoaa CNC sorvauksen lisäksi myös muut koneistukset sekä metallityöt.

Voit pyytää tarjouksen niin yksittäisiin kappaleisiin, kuin pidempään sarjaan.

Metallipajalta löytyy tällä hetkellä yksi cnc sorvi, joka taipuu moneksi. Sorvausta tukemaan meiltä löytyy myös muita koneistus koneita, joten olipa mielessäsi millainen kappale tahansa voit jättää tarjouspyynnön.
  • Jessey Jaguar 2280 ENC
  • Kärkiväli 2m
  • Max pyörintähalkaisija 600mm.
  • 8KPL työkalurevolveri.
Pyydä tarjous sorvaustyöstä alapuolelta löytyvän painikkeen avulla, josta löydät kaikki yhteystietomme. Saat tarjouksen paluuviestillä nopeasti. Toivomme sähköposti, tai whatsapp yhteydenottoa sujuvoittaaksemme tarjouspyynnön käsittelyä.
Pyydä tarjous cnc-sorvauksesta
cnc sorvaus

Cnc sorvauspalvelu

Meiltä saat cnc sorvauspalvelua nopeasti ja tehokkaasti. Pystymme valmistamaan pidempiä sarjoja osana teollisuutta, tai voimme valmistaa esimerkiksi erikoistyökaluja tilauksesta.

Sorvauspalvelu metallipajalla on nopeaa sekä joustavaa. Saat aina nopeasti ja helposti tarjouksen sekä aikataulun sorvattavasta sarjasta tai yksittäisestä tuotteesta. 

Pystymme toteuttamaan monipuolisesti erilaiset sorvauskappaleet, yksinkertaisista – monimutkaisempiin kokonaisuuksiin. Voit jättää tarjouspyynnön myös sellaisista kappaleista, jotka vaativat myös jyrsintää tai rei’itystä tms.

Voit pyytää tarjouksen lähes millaisesta sorvattavasta kappaleesta tahansa.

 

Sorvaus alihankinta

Sorvauspalvelu tulee usein kyseeseen etenkin silloin, kun yrityksen tuote vaatii isompia sarjoja tiettyä cnc sorvausta vaativaa kappaletta. Metallipajalta voit pyytää metallin alihankinta -tarjouksen niin cnc sorvaukseen, kuin moniin muihinkin metallintyöstöä vaativiin töihin.

Voit myös pyytää tarjouksen laajemmasta kokonaisuudesta, johon kuuluu esimerkiksi niin sorvausta, jyrsintää kuin hitsaustakin. Pyrimme vastaamaan tarjouspyyntöihin nopeasti, ja kattavasti.

Myös pienemmät sarjat

Useimmiten konepajat eivät ota vastaan lyhyitä sarjoja, mutta meiltä voit pyytää tarjouksen myös muutamasta sorvattavasta kappaleesta. Lyhyempien sarjojen kohdalla on kuitenkin syytä muistaa, että luonnollisesti hinta per valmis tuote on korkeampi, kuin se olisi pidempiä sarjoja valmistaessa.

Yleensä lyhyet sarjat ovat esimerkiksi yksittäisiä erikoistyökaluja tai varaosia teollisuuteen.

Monimuotoinen sorvi kappale

Esimerkki kuva teflonpinnoitetusta telasta, joka on laakeroitu sekä kierteytetty molemmista päistä

Cnc sorvausta ammattitaidolla

CNC sorvaus on tarkkaa työtä, jonka lisäksi kaluston on oltava kunnossa saavuttaakseen halutut tarkkuudet. Tarjoamme asiakkaillemme mutkatonta sorvauspalvelua nopeallakin aikataululla.

Sorvissamme ei ole pyöriviä työkaluja, mutta pajalta löytyy 2 kpl CNC jyrsinkoneita, joten pyörivilletyökaluille tarkoitetut työtkin onnistuvat, mutta hieman hitaammin kuin pyörivillä varustetulla sorvilla.

Toimitusaika

CNC sorvaus toimitusaika riippuu monesta tekijästä, joista luonnollisesti suurin on työnlaajuus. Pyrimme antamaan asiakkaalle aina realistisen aikatualun, noin 2-3 viikkoa.
Toimintaperiaatteisiimme kuitenkin kuuluu, että aikataulut on tehty alitettaviksi ja laatu ylitettäväksi. Mikäli yrityksesi kaipaa tehokasta ja luotettavaa cnc sorvauspalvelua, niin olet vain tarjouspyynnön päässä yhteistyön aloittamista!
Sorvattuja tappeja + asennus jigi

Voit pyytää tarjouksen myös lyhemmästä sarjasta tai kokonaisuudesta

Millainen tuote tarvitsee cnc sorvausta?

Yksinkertaisesti lähes kaikki pyöreät tuotteet kannattaa valmistaa cnc sorvausta hyväksi käyttäen. Mikäli sinulla on tuote, josta et ole varma millaisia metallintyöstötapoja se vaatii, niin voit olla yhteydessä meihin ja pyytää neuvoa.
Useimmiten yksittäinen tuote voidaan valmistaa helposti manuaalisorvilla, mutta mikäi tarvitset monta samanlaista kappaletta, esimerkiksi laakeripesiä, niin tällöin cnc sorvaus on ehdottomasti valintasi. Meiltä saat näkemystä ja tukea tuotekehitykseesi helposti.

Sorvaus osana kokonaisuutta

Sorvaus osana kokonaisuutta On todella yleistä, että etenkin monimuotoisemmissa kokonaisuuksissa sorvaus on osana kokonaisuutta.

Metallipajalta voitkin pyytää tarjouksen myös kokonaisuuksista, jotka vaativat sorvausta osana tuotetta. Esimerkki tällaisesta tuotteesta voi olla vaikkapa kokonaisuus, joka vaatii laakerointia sekä akseleita.

Monipuolinen konekantamme taipuu moneksi ja voit pyytää tarjouksen esimerkiksi sellaisesta tuotteesta, joka vaatii sorvausta sekä jyrsintää.

sorvatut ja laakeroidut telatapit

CNC Sorvaus: Jätä tarjouspyyntö helposti

Mikäli etsit toteuttajaa työllesi, joka vaatii cnc sorvausta, niin voit pyytää tarjouksen meiltä helposti ja nopeasti.
Mikäli asiakkaalla on valmis 3D piirrustus tuotteesta, niin tämä helpottaa tarjouspyynnön viimeistelyä ja saat sorvauksen hinnan selville nopeasti. Voit jättää tarjouspyynnön helposti ota yhteyttä osiossa valitsemallasi tavalla!
Pyydä tarjous cnc-sorvauksesta