Metalli alihankinta
Etsitkö luotettavaa ja kilpailukykyistä metallin alihankkijaa, joka pysty toteuttamaan monenlaisia kappaleita, sekä kokonaisuuksia?
Metallipaja voi toimia yrityksesi metalli alihankinta ketjussa tehokkaana osana luotettavasti ja kilpailukykyisesti. Konekantamme soveltuu monenlaisten kappaleiden valmistamiseen

Nykyaikaisen konekantamme ansiosta voimme jättää kilpailukykyisen tarjouksen monenlaisista kappaleista, ja eri pituisista sarjoista.

Käydään nopeasti lävitse minkä tyyppisiä koneita metallipajalta löytyy, jonka jälkeen voitkin luontevasti siirtyä ottamaan yhteyttä, mikäli uskot, että metallin alihankinta onnistuu luontevasti konekannallamme.

  • CNC sorvaus
  • CNC jyrsintä
  • CNC plasmaleikkaus
  • Kokoonpanohitsaus

Tässä muutama yleisimmin alihankintaan työllistyvistä koneistamme / työstötavoista. Mikäli uskot, että näistä voi olla yrityksellesi apua, niin ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

metalli alihankinta

Metallipaja alihankkijana

Metallin alihankinta voi tulla kyseeseen monenlaisissa tilanteissa ja isommat kokonaisuudet voivat vaatia monia eri metallintyöstökoneita.

Metallipajan kanssa toimiessasi parasta on se, että vain tuotettavan kappaleen mitat ovat rajana, sillä konekantamme taipuu lähes joka tyyliseen metallintyöstöön.

Voitkin siis olla varma, että voit pyytää meiltä tarjouksen lähes mihin tahansa kokonaisuuteen, tai yksittäisen kappaleen sarjavalmistukseen.

Millon metalli alihankinta kannattaa?

Metalli alihankinta kannattaa erityisesti silloin, kun oman tuotteen tai projektin maaliin saattamiseksi oman yrityksesi koneet tai resurssit eivät riitä.

Esimerkiksi myös alihankinta hitsaus voi olla loistava vaihtoehto erityisesti, jos kyseessä on pidempi sarja. Lisäksi alihankinta tulee usein edullisemmaksi, kuin valmistaa osia itse, jos kyseessä on esimerkiksi sorvattu metallinen holkki, joka on mitoiltaan tarkka, ja joita tarvitaan useita kymmeniä, satoja tai jopa tuhansia.

Alihankintakonepaja

Alihankintakonepaja on yleisimmin käytetyistä metallin alihankkijoista, sillä konepajoilta saat mittatarkat tuotteet monenlaisiin tarpeisiin. Myös meidän alihankintakonepaja tarjoaa monialaisesti cnc koneistusta alihankintana.

Meiltä muunmuassa cnc sorvauspalvelu sekä muut koneistukset.

Alihankinta hitsaus

Alihankinta hitsaus onnistuu metallipajalla ammattitaidolla. Pystymme toteuttamaan pienet, kuin suuremmatkin hitsaustyöt teollisuudelle.

Mikäli olit etsimässä esimerkiksi alihankinta hitsausta kokoonpantavalle tuotteelle, niin pyydä tarjous. Voit myös pyytää tarjouksen tuotteesta, joka vaatii muitakin työstötapoja kuin hitsausta.

Metalli alihankinta: Pyydä tarjous

Mikäli sinulle heräsi epäilys, että metallipajasta voisi olla apua yrityksellesi metalli alihankinta puolella, niin voit jättää rohkeasti tarjouksen. Vastaamme tarjouksiin mahdollisimman nopeasti, ja kattavasti.

Ota yhteyttä sivun yläpäässä ja pyydä metalli alihankinta tarjous jo tänään!