Plasmaleikkaus
Plasmaleikkaus on nopea ja kustannustehokas metallintyöstömenetelmä, jolla saadaan aikaan mittatarkkoja sekä helposti viimeisteltäviä kappaleita. CNC plasmaleikkaus taittuu todella monenlaisien kappaleiden valmistamiseen, jonka lisäksi nykyaikaisten ohjainjärjestelmien ansiosta myös yksittäisen monimutkaisenkin kappaleen tekeminen on mahdollista nopeasti

Plasmaleikkauksesta on hyötyä monenlaisissa projekteissa ja voitkin pyytää meiltä tarjouksen niin yksittäisestä plasmaleikkeestä, leikesarjasta tai kokonaisuudesta, joka vaatii plasmaamista

Metallipaja tarjoaa nopeaa ja joustavaa plasmaleikkaus palvelua. Leikkaus tapahtuu CNC ohjatulla hienosädeplasmalla, joka käyttää tavallisen paineilman sijasta Happi,- sekä Typpi kaasuja. Hienosädeplasmalla saavutetaan verraten parempi, ja tarkempi lopputulos kuin perinteisellä ilmaplasmalla

Tällä hetkellä tarjoamme plasmaleikkeitä 0.8mm – 20mm paksuuteen asti. Pystymme myös leikkaamaan muun muassa ruostumatonta terästä

Pyytäessäsi tarjouksen plasmaleikkauksesta saat tarjouspyynnön nopeasti liittäessäsi kappaleen dxf tiedostona sähköpostiin. Mikäli sinulta ei kuitenkaan löydy tietokoneella piirrettyä kuvaa kappaleesta, niin se ei ole este tarjoukselle.

Pyydä tarjous plasmaleikkauksesta

Toteuttamiamme plasmaleikkeitä

Alapuolelta löydät muutaman kuvan erilaisista tuotteista, joita olemme valmistaneet hyödyntäen plasmaleikkausta. Kuten kuvat kertovat, niin cnc plasmaleikkaus mahdollistaa monenlaisien kappaleiden valmistamisen.

CNC plasmaleikkaus – Mihin sitä tarvitaan?

CNC plasmaleikkaus on todella tehokas työstömenetelmä moniin eri projekteihin. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää erinäisten rakenteiden tuki / kiinnitys levyjä, jotka sisältävät reikiä tietyllä jaolla.

Lisäksi plasmaleikkaamalla saadaan tehtyä helposti erilaisia korjauspaloja vaikkapa kaivinkoneen kauhaan, tai kokonaan uuden kauhan osat.

Plasmaleikkaamalla saadaan tehtyä myös isoja kappaleita, ja meiltä löytyvällä plasmaleikkurilla voidaan ajaa noin 2500mm x 1500mm levyjä.

Koneemme ei olekaan liike-alaltaan markkinoiden isoimmasta päästä, mutta sillä saadaan aikaan huipputarkkaa jälkeä myös pienempiin yksityiskohtiin. 

Plasmaleikkaus hinta

Plasmaleikkauksen hinta määräytyy käytännössä täysin työstettävän kappaleen mukaan.

Hintaan vaikuttaa ensisijaisesti leikattava matka sekä leikattavan materiaalin paksuus. Mikäli kyseessä on ohutta (esim. 3mm) materiaalia voidaan kappaleita leikata huomattavasti nopeammin, kuin vaikkapa 16 millistä.

Työstönopeus CNC plasmaleikkauksessa vaihtelee tyypillisesti 800mm/min ja 4000mm/min välillä, riippuen levynpaksuudesta.

Meiltä saat tarjouksen kappaleellesi nopeasti, usein jo saman päivän aikana.

Pyydä tarjous plasmaleikkauksesta

Olipa mielessäsi yksittäinen projekti tai luotettava metallin alihankkija plasmaleikkaukseen, niin voit jättää tarjouspyynnön.

Toteutamme monimuotoisemmatkin kokonaisuudet, jotka vaativat leikkeitä sekä muita tarjoamiamme palveluita.

Voit jättää tarjouspyynnön ota yhteyttä sivulla tai info (ät) metallipaja.com 

Pyydä tarjous plasmaleikkauksesta